tiny house

Het stoffige imago van kamperen, buitenleven en caravans is verdwenen! En het lijkt wel of het buitenleven zich opnieuw heeft uitgevonden waarbij het woord Tiny House is een zeer bekende term is geworden binnen deze scene.

Caravans, chalets en tenthuisjes kennen allen hun glorietijd, maar moeten nu plaats maken voor de Tiny House!

Wat is een Tiny House dan eigenlijk? Oorspronkelijk is dit ontstaan in dure woonsteden, waar jonge 30’ers net niet genoeg geld hadden voor een hypotheek, maar wel behoefte hadden aan een zelfstandige woonruimte. Dit waren vaak creatieve mensen en er werden materialen gebruikt die relatief goedkoop waren en een stoere uitstraling hadden. Het is dus niet zo maar een klein (buiten)huis, maar het is uniek doordat het vaak samen met – of door de gebruiker zelf ontworpen en gebouwd. Hierdoor kan dit relatief kleine huis zeer efficient ingedeeld worden. Qua uitstraling is het een niet alledaagse verschijning die op een creatieve en unieke manier gemaakt is en overal geplaatst kan worden.

Onze brede kennis in het bouwen met containers, onze bouwkundige en architectonische onderbouwing en onze drang naar creëren zorgt er voor dat wij in staat zijn om samen met jou je droom Tiny House te maken.

Heb je vragen? Neem contact op of kom langs in onze studio.